Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Έναρξη για περιφερειακό από το Ρέθυμνο

Η ομάδα του Ρεθύμνου κάνει restart.

Tην προετοιμασία του στο κλειστό γυμναστήριο Περιβολίων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα το βρει στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ άρχισε το Ρέθυμνο, μετά την απόφαση να μην κατέβει όχι μόνο στην Basket League αλλά ούτε καν στη Β' Εθνική.

Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιάννης Καλαϊτζάκης και ο Ηρακλής Μανουκαράκης, οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες.

Όμως, στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση την παράσταση έκλεψε μία μεγάλη επιστροφή. Ο Ηλίας Θεοδωρίδης γυρίζει σε γνώριμα λημέρια, αποφασίζοντας να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας. Ο 23χρονος Ηρακλειώτης γκαρντ ήταν μέλος του Ρεθύμνου Cretan Kings την τριετία 2015-18 στην Basket League, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κορίνθου (Β’ Εθνική) και πέρυσι στη ΧΑΝΘ (Β’ Εθνική), με μ.ο. 10 πόντους σε 19 παιχνίδια.

Παράλληλα, στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι Δημήτρης Τσαρουχάς, Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, Χρήστος Μαραυγάκης, Νίκος Καραβάνης, Κυριάκος Ασουμανάκης, Σωτήρης Γκιουλέας, Μηνάς Ασμαργιαννάκης, Γιάννης Φωτάκης, Γιώργος Κούμουλος, Παναγιώτης Βαμβακάς, Κωνσταντίνος Μανετάκης, Φίλιππος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Θεοδωρίδης, Νίκος Λαγουδάκης, Νίκος Ζουμπουλάκης και Δημήτρης Πεδιαδίτης, με προπονητή τον Δημήτρη Μητρόπουλο και βοηθό τον Αντώνη Νταλιάνη.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS 2020-21
Τσαρουχάς
Αναγνωστάκης
Μαραυγάκης
Καραβάνης
Ασουμανάκης
Φωτάκης
Κούμουλος
Θεοδωρίδης
Λαγουδάκης
Ζουμπουλάκης
Πεδιαδίτης
Χατζηκωσνταντίνου
Μπιρλιράκης
Τερζάκης
Παντουβάκης
Βαμβακάς (Έφηβος)
Μανετάκης (Έφηβος)
Κωνσταντινίδης (Έφηβος)
Ρονάλντο (Έφηβος)
Ασμαργιαννάκης (Έφηβος)
Γκιουλέας (Παίδας)
Προπονητής: Δημήτρης Μητρόπουλος
Βοηθός Προπονητή: Αντώνης Νταλιάνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x