Γενικά

Ένας χρόνος από την τελευταία συμμετοχή του Πάου Γκασόλ

Ο Πάου Γκασόλ έχει μείνει ανενεργός εδώ και έναν χρόνο και κάνει την ύστατη προσπάθεια μήπως και προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τον δικό του Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει ο Πάου Γκασόλ. Σήμερα, 10 Μαρτίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τελευταία φορά που τον είδαμε αγωνιζόμενο, με τους Μπακς απέναντι στους Σπερς.

Στις 10 Μαΐου είχε υποβληθεί σε επέμβαση για ένα κάταγμα σε οστό κοντά στον αστράγαλο και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επανέλθει. Ανάλογο τραυματισμό είχε αντιμετωπίσει ο αδερφός του, Μαρκ, το 2016, αλλά μετά από οκτώ μήνες επέστρεψε στην δράση. Βέβαια, εκείνος τότε είναι 30 ετών, ενώ ο Πάου τον Ιούλιο κλείνει τα 40…

Ο θρυλικός άσος της Ισπανίας δίνει τον δικό του αγώνα με την ελπίδα να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το τελευταίο διάστημα ακολουθεί θεραπεία με βλαστοκύτταρα, θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητες να τεθεί εγκαίρως στην διάθεση του Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο τελευταίος είπε πως θα τον περιμένει αναγνωρίζοντας όλα όσα έχει προσφέρει στην «φούρια ρόχα». Όμως ο ίδιος ο Πάου έχει καταστήσει σαφές πως αν δεν είναι σε θέση να προσφέρει, δεν θέλει να καλύψει τη θέση ενός παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και να βοηθήσει ουσιαστικά στο Τόκιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x