NBA

Ενδιαφέρον των Σίξερς για επιστροφή Κόρβερ

Την περίπτωση του Κάιλ Κόρβερ φαίνεται να εξετάζουν οι Φιλαδέλφεια 76ερς για την ενίσχυση του περιφερειακού τους σουτ.

Οι άνθρωποι των Φιλαδέλφεια 76ερς εμφανίζονται να εξετάζουν περιπτώσεις αθλητών, οι οποίοι μπορούν να προσδώσουν αξιοπιστία από μακρινή απόσταση και ένα από τα πρόσωπα που δείχνουν να απασχολούν είναι ο Κάιλ Κόρβερ, των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Σύμφωνα με το «The Ringer», η απόκτηση του Τζίμι Μπάτλερ, μέσω ανταλλαγής από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, είχε και ορισμένες συνέπειες για τους Σίξερς, καθώς οι Ντάριο Σάριτς και Ρόμπερτ Κόβινγκτον χρειάστηκαν να «θυσιαστούν» για να κλείσει η συμφωνία, με αποτέλεσμα να αφήσουν σημαντικό κενό στο περιφερειακό τους σουτ.

Ο 37χρονος σούτινγκ γκαρντ των «ιπποτών» αποτελεί έναν αρκετά έμπειρο και από τους πιο αξιόπιστους σουτέρ του ΝΒΑ, ο οποίος δείχνει να καλύπτει τις ανάγκες – απαιτήσεις των Σίξερς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Κόρβερ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην ομάδα της Φιλαδέλφειας, καθώς είχε φορέσει την φανέλα της για πέντε σεζόν (2003 - 2008).

Στα 15 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ, έχει καταγράψει κατά μέσο όρο, 9.9 πόντους (44.4% σουτ και 43.1% τριπ), 3.0 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ, σε σύνολο 1.115 αγώνων.

Την φετινή σεζόν, σε 11 αγώνες με τους Καβαλίερς έχει κατά μέσο όρο, 5.5 πόντους (45.7% σουτ και 38.7% τριπ), 1.5ριμπ και 1.4 ασίστ.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι Σίξερς εξετάζουν και τον Κόρτνι Λι, των Σακραμέντο Κίνγκς ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να υπάρξει κίνηση έκπληξη του οργανισμού με απόκτηση παίκτη, με χρήση «buyout», όπως είχε κάνει την περσινή σεζόν με τις προσθήκες των Μάρκο Μπελινέλι και Ερσάν Ιλιασόβα.

Επιμέλεια:Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x