NBA

Ενδιαφέρον Χιτ για Γουόλ

Την περίπτωση του Τζον Γουόλ εμφανίζεται να απασχολεί έντονα του Μαϊάμι Χιτ.

Οι Μαϊάμι Χιτ δείχνουν να κοιτούν την αγορά για περιπτώσεις παικτών που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και ο Τζον Γουόλ φέρεται να βρίσκεται ψηλά στην λίστα τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Χιτ σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του 28χρονου πλέι μέικερ, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη, καθώς πρέπει να ελαφρύνει το μισθολόγιό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι Χιτ βρίσκονται στην πέμπτη θέση των ομάδων όλης της Λίγκας με τα υψηλότερα μισθολόγια. Με βάση το γεγονός αυτό, ο σύλλογος του Μαϊάμι πρέπει να διώξει ορισμένα από τα υπάρχουσα συμβόλαια, προκειμένου να καταφέρει να αντέξει τις οικονομικές απολαβές του αθλητή.

Ο Γουόλ είχε υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών, συνολικής διάρκειας 170 εκατομμυρίων δολαρίων, με την επόμενη σεζόν να προβλέπεται να εισπράξει 38 εκατομμύρια δολάρια. Επιπλέον για τα επόμενα χρόνια, ο μισθός του αυξάνεται ανά χρονιά στα 41, 44 και 47 εκατομμύρια δολάρια, σε βάθος τριετίας.

Στα 25 χρόνια που έχει αγωνιστεί την φετινή σεζόν, ο Γουόλ έχει κατά μέσο όρο 20.4 πόντους (67.6% β, 43.8% σουτ, 31.5% τριπ), 3.5 ριμπάουντ και 8.3 ασίστ.

Στα οκτώ χρόνια καριέρας στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ο έμπειρος γκαρντ έχει κατά μέσο όρο σε 566 αγώνες, 19.0 πόντους (78.1% β, 43.2% σουτ και 32.6% τριπ), 4.3 ριμπάουντ, 9.2 ασίστ, 0.7 μπλοκ και 1.7 κλεψίματα, σε 35.9 λεπτά ανά παιχνίδι.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x