Euroleague

Ενοχλήσεις για Σπανούλη, θλάση ο Ρότσεστι

«Λαβωμένος» επιστρέφει από το Κάουνας ο Ολυμπιακός, καθώς οι Βασίλης Σπανούλης και Τέιλορ Ρότσεστι αποκόμισαν τραυματισμούς κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Εκτός από βαθμολογικά και ψυχολογικά, λόγω της συντριβής από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός επιστρέφει και αγωνιστικά «πληγωμένος» από το Κάουνας.

Οι Βασίλης Σπανούλης και Τέιλορ Ρότσεστι αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση, χάνοντας σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον περονιαίο (εκεί που είχε χειρουργηθεί πέρυσι) και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Από την άλλη, ο Αμερικανός υπέστη μία θλάση στη γάμπα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε εξετάσεις με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς τους.

Κι όλα αυτά, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης δεν είχε ταξιδέψει στη Λιθουανία, λόγω θλάσης στα πλευρά, ενώ έχει μοιρασμένες πιθανότητες να προλάβει το ματς που ακολουθεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο ΣΕΦ (6/2).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x