Ευρώπη

Ένσταση από Λούντβιγκσμπουργκ κατά Παρτιζάν!

Η Λούντβιγκσμπουργκ κατέθεσε ένσταση κατά της Παρτιζάν καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά των οπαδών της σερβικής ομάδας στο χθεσινό ματς στο Βελιγράδι.

Για κλίμα τρομοκρατίας κάνουν λόγο στις τάξεις της Λούντβιγκσμπουργκ μετά την ήττα στην παράταση από την Παρτιζάν για το Champions League.

Ο προπονητής των ηττημένων, Τζον Πάτρικ, δήλωσε πως η προσωρινή διακοπή στο ματς ευνόησε τους γηπεδούχους, ενώ ο γερμανικός σύλλογος προχώρησε σε ένσταση.

«Ο κόσμος πέταγε πράγματα, τόσο σ εμάς όσο και στους διαιτητές. Κι αυτό δεν είναι δίκαιο. Έχω έρθει πολλές φορές στο Βελιγράδι για αγώνες, ξέρω πως είναι η κατάσταση, αλλά απόψε (σ.σ.: χθες) τα πράγματα δεν είναι καλά. Δεν πρέπει να είναι έτσι η κατάσταση. Δεν γίνεται να μας φτύνουν ή να μας πετάνε αντικείμενα. Δεν είναι κομμάτι του αγώνα τέτοιες συμπεριφορές. Έχω σεβασμό για την Παρτίζαν και την ιστορία της, αλλά αυτά που έγιναν δεν πρέπει να επαναληφθούν. Πιστεύω ότι το παιχνίδι πρέπει να επαναληφθεί, γιατί ήμασταν μπροστά στο σκορ εκείνη τη στιγμή. Μας εκφόβισαν οι οπαδοί της Παρτίζαν κι άλλαξε όλο το παιχνίδι, από εκεί κι έπειτα», τόνισε ο Αμερικανός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x