Euroleague

Ένωση Διαιτητών Euroleague: «Να αποδείξει ο κ. Γιαννακόπουλος όσα είπε»

Ανακοίνωση με την οποία απορρίπτει τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εξέδωσε η Ένωση Διαιτητών της Ευρωλίγκας, προαναγγέλλοντας νομικές ενέργειες.

Τα όσα είπε στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ-Ολυμπιακού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους διαιτητές και διευκρίνισε μετά το παιχνίδι η «πράσινη» ΚΑΕ, προκάλεσαν την αντίδραση των διαιτητών της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Διαιτητών της διοργάνωσης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προαναγγέλλει νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατευτεί η ακεραιότητα, η διαφάνεια και ο επαγγελματισμός των μελών της, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, δεν αποδείξει τα όσα κατήγγειλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEBO:

«Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague εκφράζει την απόλυτη απόρριψή της έναντι των κατηγοριών που διατυπώθηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κύριο Γιαννακόπουλο, για δύο από τα μέλη μας. Γι’ αυτό ζητάμε να αποδειχθεί η ακρίβεια αυτών των κατηγοριών και σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να προσφύγουμε σε νομικές ενέργειας προκειμένου να προστατεύσουμε την ακεραιότητα, την διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των μελών μας.

Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία ψευδή κατηγορία από κανέναν εκπρόσωπο καμίας ομάδας, γιατί, σύμφωνα με την γνώμη μας, έχουν γίνει με σκοπό την χειραγώγιση της δουλειάς των διαιτητών και συνεχίζοντας με αναπόδεικτες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις τους ακόμα πιο δύσκολες, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x