Τον έντονο προβληματισμό της προς τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, εξέφρασε μέσω επιστολής της η ένωση επαγγελματικών ομάδων Γαλλίας, που συμπεριλαμβάνει εκείνες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της πρώτης και της δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ένωση, η οποία στήριξε αρκετά την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ, κάνει λόγο για «ρόλο κομπάρσου» και «παραγκωνισμό» στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να βρεθεί μία λύση στην μακροχρόνια κόντρα με την Ευρωλίγκα. Μάλιστα, η UCPB αναφέρει πως η «παραδειγματική αλληλεγγύη των γαλλικών ομάδων δεν της επέφερε κάτι», παρά μόνο «απομόνωση».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Eurocup, που όπως το χαρακτηρίζει είναι «ελκυστικό», ενώ πως η Ευρωλίγκα είναι το «σημείο αναφοράς των διοργανώσεων», την ώρα που σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η αύξηση των εσόδων, αλλά και η αναβάθμιση του μπάσκετ, από το Basketball Champions League.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ