Ευρώπη

Ένωση γαλλικών ομάδων κατά Μπάουμαν και FIBA!

Επιστολή με πολλά παράπονα προς τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, έστειλε η ένωση επαγγελματικών ομάδων Γαλλίας.

Τον έντονο προβληματισμό της προς τον γενικό γραμματέα της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, εξέφρασε μέσω επιστολής της η ένωση επαγγελματικών ομάδων Γαλλίας, που συμπεριλαμβάνει εκείνες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της πρώτης και της δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ένωση, η οποία στήριξε αρκετά την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ, κάνει λόγο για «ρόλο κομπάρσου» και «παραγκωνισμό» στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να βρεθεί μία λύση στην μακροχρόνια κόντρα με την Ευρωλίγκα. Μάλιστα, η UCPB αναφέρει πως η «παραδειγματική αλληλεγγύη των γαλλικών ομάδων δεν της επέφερε κάτι», παρά μόνο «απομόνωση».

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Eurocup, που όπως το χαρακτηρίζει είναι «ελκυστικό», ενώ πως η Ευρωλίγκα είναι το «σημείο αναφοράς των διοργανώσεων», την ώρα που σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε η αύξηση των εσόδων, αλλά και η αναβάθμιση του μπάσκετ, από το Basketball Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x