Ελλάδα

Επεισόδιο του Μπάνκι με τους διαιτητές του φιλικού με την Μπεσίκτας!

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στο ημίχρονο του φιλικού της ΑΕΚ με την Μπεσίκτας ανάμεσα στον Λούκα Μπάνκι και τους διαιτητές. Μετά από λογομαχία τους, ένας εξ αυτών φέρεται να έκανε κίνηση να τον χτυπήσει.

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Λούκα Μπάνκι και τους διαιτητές του αγώνα με την Μπεσίκτας σημειώθηκε, σύμφωνα με το «aek365», στο ημίχρονο του φιλικού.

Με τους ίδιους διαιτητές να έχουν προκαλέσει τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ και στο παιχνίδι με την Μπάνβιτ (όπου δόθηκαν αρκετές τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε ο Χάντερ), ο Ιταλός τεχνικός έγινε έξαλλος μαζί τους και για σημερινές τους αποφάσεις.

Αφότου απέβαλαν λοιπόν τον Ματσιούλις και έδωσαν άλλες δυο τεχνικές ποινές στο πρώτο μέρος του αγώνα, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες του Μπάνκι προς το μέρος τους. Ήταν τέτοια μάλιστα η ένταση που σημειώθηκε, ώστε ένας απ’ αυτούς φέρεται να έκανε κίνηση να χτυπήσει τον προπονητή της ΑΕΚ.

Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων της «Ένωσης», οι οποίοι απείλησαν να μη συνεχίσουν το παιχνίδι, αλλά τελικά πείστηκαν από τους ανθρώπους της Μπεσίκτας (κι αφού πρώτα είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x