Ελλάδα

Επέστρεψε στον Κόροιβο ο Μπεκρής

Την επιστροφή του Ανδρέα Μπεκρή στον Κόροιβο, όπου και ανδρώθηκε, ανακοίνωσε η ομάδα της Αμαλιάδας.

Παίκτης του Ντίνου Καλαμπάκου θα είναι ο Ανδρέας Μπεκρής τη νέα σεζόν, καθώς επιστρέφει στον Κόροιβο, μετά από ένα διάστημα απουσίας του από την Αμαλιάδα, για σπουδές.

Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ αγωνίστηκε και στο Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο της πόλης, το διάστημα παραμονής του εκεί, έχοντας 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Κόροιβος με πολύ χαρά καλωσορίζει στην Αμαλιάδα ένα δικό της παιδί, τον Αντρέα Μπεκρή που τελείωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και επιστρέφει σπίτι του και στην αγαπημένη του ομάδα. Ο Αντρέας παράλληλα με τις σπουδές του αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνής στην Γ΄και την Β’ Εθνική κατηγορία και την χρονιά που πέρασε είχε 13 συμμετοχές και σημείωσε 21 πόντους. Η ΚΑΕ Κόροιβος του δίνει την ευκαιρία στην αγωνιστική χρονιά που ξεκινά, με ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ενός έτους, να αποδείξει την αξία του και να δημιουργήσει την καριέρα του στην Basketleague με την ομάδα της πόλης του. Ο Αντρέας Μπεκρής γεννήθηκε το 1993, έχει ύψος 1,90μ και αγωνίζεται στην θέση του shooting guard.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x