Ελλάδα

Έπιασε δουλειά ο Αγγέλου (pics)

Σήκωσε μανίκια ο Αγγέλου. Την πρώτη του προπόνηση -στη δεύτερη θητεία του- στην τεχνική ηγεσία του Άρη έκανε ο 56χρονος κόουτς λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τους «κίτρινους».

Εποχή Βαγγέλη Αγγέλου και στην πράξη για τον Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος διαδέχθηκε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα και στη συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση στη δεύτερη του θητεία ως head coach. Αφού πρώτα είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, τους οποίους δεν γνώριζε, καθώς με αρκετούς συνεργάστηκε στην προηγούμενη παρουσία του στους «κίτρινους».

Έτσι, ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς (24/03, 18:30, ΕΡΤ1) με τον Προμηθέα Πάτρας για την 20ή αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ και ο Αγγέλου είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι εντάσσεται στο τεχνικό τιμ ο Θανάσης Μολυβδάς, ο οποίος είχε διατελέσει συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στην προηγούμενη θητεία του, αλλά και βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη την περυσινή σεζόν, ενώ είναι μέλος και του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας των Ανδρών.

inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x