NBA

Επική ανατροπή των Σέλτικς, άφησαν… ξερούς τους Θάντερ! (video)

Στον τόπο έμειναν οι Θάντερ μέσα στη Βοστώνη! Παρά τις απουσίες και το ότι 24’’ πριν τη λήξη βρίσκονταν στο -6, οι ψυχωμένοι Σέλτικς ξέραναν τον Γουέστμπρουκ και την παρέα του με τρίποντο του Μόρις.

Ένα μικρό θαύμα -αν συνυπολογιστούν οι απουσίες τους και το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι με τους Θάντερ- κατάφεραν οι Σέλτικς.

Αν και παρατάχθηκε ξανά χωρίς τους Ίρβινγκ, Σμαρτ και Μπράουν και έμοιαζε καταδικασμένη στο τέλος του αγώνα με την Οκλαχόμα, η ομάδα της Βοστώνης τα έφερε όλα τούμπα (100-99)!

Συγκεκριμένα, στα 24 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη οι γηπεδούχοι βρίσκονταν πίσω με έξι πόντους διαφορά (98-92). Ωστόσο δεν τα παράτησαν…

Αφού λοιπόν ο εξαιρετικός Τέιτουμ (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ) μείωσε το σκορ και μεσολάβησαν ½ βολές από τον Γουέστμπρουκ, ένα τρίποντο του Ροζίερ και 0/2 του βολές του Άντονι, ήρθε το… εγκεφαλικό για τους φιλοξενούμενους.

Με τον Μάρκους Μόρις (21 πόντοι) να ευστοχεί σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση και ν’ αφήνει κάγκελο την παρέα του Γουέστμπρουκ, που τελείωσε με το παιχνίδι με 27 πόντους, ωστόσο δεν βρήκε στόχο στο σουτ που θα απέτρεπε τον θρίαμβο των Σέλτικς.







Λίγο αργότερα το ντέρμπι των πιο φορμαρισμένων ομάδων του ΝΒΑ βάφτηκε -κι αυτό- στα χρώματα των Ρόκετς. Καθοδηγούμενη από τον υπερηχητικό Χάρντεν (που κατέγραψε 42 πόντους, 6 ριμπάουντ και 8 ασίστ), η ομάδα του Χιούστον επικράτησε 115-111 των Μπλέιζερς. Διακόπτοντας λοιπόν το σερί 13 νικών που έτρεχαν οι γηπεδούχοι, έφυγαν πανηγυρίζοντας για 23η φορά στα 24 τελευταία παιχνίδια τους.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς έγινε στη Γιούτα, όπου οι Χοκς έκαναν χουνέρι στους Τζαζ. Κι αυτό χάρη στον καταπληκτικό Σρέντερ, ο οποίος σταμάτησε στους 41 πόντους (συν 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ) και οδήγησε στο σπουδαίο διπλό με 99-94.

Λίγο νωρίτερα, ο ασταμάτητος Ντέιβις έφτανε τους 37 πόντους και τα 8 ριμπάουντ στο παιχνίδι με τους Μάβερικς και μαζί με τον επίσης εξαιρετικό Ρόντο που άγγιξε το triple-double (19 πόντοι, 14 ασίστ, 9 ριμπάουντ), ήταν καταλυτικοί στο 115-105 των Πέλικανς επί της ομάδας του Ντάλας.

Κατά τ’ άλλα, οι Τίμπεργουλβς πήραν το ντέρμπι πλέι-οφ με τους Κλίπερς και με ηγέτη τον Τάουνς (30 πόντοι, 10 ριμπάουντ) έφτασαν στο 123-109.

Κι όλα αυτά ενώ οι Πίστονς πέρασαν ακόμα πιο άνετα από το Φίνιξ (με το 115-88 επί των Σανς), ενώ οι Ράπτορς επέστρεψαν στις επιτυχίες, φεύγοντας νικητές (93-86) από το Ορλάντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x