Ελλάδα

Επιμένει για τη συνέχιση της σεζόν ο Μάκης Αγγελόπουλος

Ανοιχτός ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ και σε άλλες προτάσεις για να ολοκληρωθεί στο παρκέ και όχι στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ το πρωτάθλημα.

Παρότι η πρότασή του για συνέχιση της σεζόν με ένα άτυπο Final 8 που θα γίνει τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου δεν έτυχε θερμής αποδοχής από τις ΚΑΕ σε πρώτη φάση, ο Μάκης Αγγελόπουλος επιμένει.

Σύμφωνα με την «Ώρα», ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ καλεί τις υπόλοιπες ομάδες να μην μπει παύλα ή να μην αναδειχτεί πρωταθλητής στα χαρτιά για τη φετινή σεζόν στην Basket League.

Μάλιστα φέρεται διαλλακτικός ως προς το format με το οποίο θα μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν. Δηλαδή είναι θετικός είτε στο να οδηγηθούν οι ομάδες απευθείας στα playoffs, είτε ακόμη και στην διεξαγωγή όσων αγωνιστικών είχαν απομείνει.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος προτίθεται να θέσει το ζήτημα ενώπιον του ΕΣΑΚΕ στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει προσεχώς, αλλά μοιάζει απίθανο να βρει «συμμάχους». Οι υπόλοιπες ΚΑΕ θεωρούν πως δεν έχουν να κερδίσουν κάτι από πιθανή ολοκλήρωση της σεζόν, παρά μόνο να επιβαρυνθούν με έξτρα έξοδα, ενώ και ο Παναθηναϊκός, που θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ως φαβορί, βρίσκεται σε μια κατάσταση αβεβαιότητας για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x