Ευρώπη

Επιστρέφει ο Μπλακ και ο Σέσιονς… τρώει τον Ρέι από τη Μακάμπι

Ευχάριστα νέα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς αναμένεται να έχει στη διάθεσή της τον Ταρίκ Μπλακ στο ματς με την Γκραν Κανάρια. Πιθανή παραμονή του Σέσιονς, όχι του Ρέι στην «ομάδα του λαού».

Πολλές χαρές στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αυτό το σαββατοκύριακο.

Η «ομάδα του λαού» επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις στην αναμέτρηση με τη Χολόν, ωστόσο τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται.

Στην Ευρωλίγκα, οι πρωταθλητές Ισραήλ αντιμετωπίζουν την Γκραν Κανάρια σε ένα must-win παιχνίδι για εκείνους και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «one.co.il», ο Νέβεν Σπάχια θα έχει στη διάθεσή του τον Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στα Κανάρια Νησιά.

Από ‘κει και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και στο ρόστερ της Μακάμπι. Ο Τζέρεμι Πάργκο εκτιμάται πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2019. Για τον λόγο αυτό, η «ομάδα του λαού» απέκτησε τον Ρέιμον Σέσιονς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών μηνών με τους Ισραηλινούς. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να… μονιμοποιηθεί και αν γίνει κάτι τέτοιο τότε θα πάρει τη θέση του Κέντρικ Ρέι, ο οποίος δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x