Ευρώπη

Επιστρέφει ο Σβεντ!

Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση βρίσκεται ο Αλεξέι Σβεντ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι.

Πολύ ευχάριστα νέα στη Χίμκι για τον Αλεξέι Σβεντ!

Σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Πάβελ Αστάχοφ, ο ηγέτης των Ρώσων έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό στο χέρι και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση!

Ο Σβεντ είναι εκτός από τα τέλη Νοεμβρίου και το αισιόδοξο σενάριο αναφέρει πως μπορεί να επιστρέψει στις 11 Φεβρουαρίου στην αναμέτρηση απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, για τη VTB League.

«Ο Σβεντ έχει ξεκινήσει να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και προοδευτικά ανεβαίνει. Στο Μαυροβούνιο δεν θα ταξιδέψει για το ματς με την Μπουντούτσνοστ και θα δούμε. Ελπίζουμε να τον δούμε στις 11 Φεβρουαρίου κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ή στις 15 κόντρα στην Ούνιξ Καζάν, που είναι δύο πολύ σημαντικά ματς για την ομάδα μας. Όμως, κανείς δεν μπορεί να πει ακριβώς πότε επιστρέφει», δήλωσε αρχικά ο Πάβελ Αστάχοφ και πρόσθεσε:

«Όλα εξαρτώνται από τους γιατρούς και στον Αλεξέι, αλλά ακόμη πονάει. Είμαστε έξι ημέρες πριν το ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και ελπίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση. Ανυπομονούμε να έχουμε ξανά τον Σβεντ μαζί μας, καθώς η ομάδα τον χρειάζεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x