NBA

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Ρόουζ

Την επιστροφή του στις προπονήσεις των Μπουλς πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Ντέρικ Ρόουζ, καθώς δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του στο γόνατο και αναμένεται να επανέλθει σύντομα στους αγώνες.

Πολύ καλά είναι τα νέα για τους Σικάγο Μπουλς και τον Ντέρικ Ρόουζ, καθώς, όλα δείχνουν, πως θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενόψει των πλέι οφ. Ένα μήνα μετά τη μερική αφαίρεση στο μηνίσκο του δεξιού του ποδιού, ο 26χρονος πόιντ γκαρντ συμμετείχε στο εσωτερικό διπλό για πρώτη φορά και φαίνεται πως η ώρα της επιστροφής του στους αγώνες με τη φανέλα των «Ταύρων» είναι πολύ κοντά.

Ωστόσο, όπως είπε και ο προπονητής της ομάδας, Τομ Θίμποντο, θα πρέπει να κάνει μερικές προπονήσεις ακόμα, ώστε να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, προτού τον πάρει στην αποστολή των Μπουλς, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά.

«Πήγαινε δυνατά στις φάσεις. Ήταν λίγο κουρασμένος, αλλά το περιμέναμε αυτό. Αλλά, συνολικά νομίζω πήγε καλά. Μας είπε πως αισθάνεται καλά το σώμα του. Το μεγάλο θέμα είναι οι αντοχές του και η φυσική του κατάσταση. Είναι έξω αρκετό καιρό. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο προπονήσεων με επαφή. Όσα περισσότερα κάνει, το γρηγορότερο θα επιστρέψει».

Ο Ντέρικ Ρόουζ, κατά τη φετινή σεζόν, σκοράρει 18,4 πόντους, μοιράζει 5 ασίστ και μαζεύει 3,1 ριμπάουντ και αποτελεί το φυσικό ηγέτη των Μπουλς, οι οποίοι ελπίζουν βάσιμα πως με αυτόν στη σύνθεσή τους θα μπορέσουν να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στα πλέι οφ.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x