Ευρώπη

Ερντογάν: «Ομάδες της Ευρωλίγκας θέλουν τους Όγκαστ, Χάρισον και Χέιζ»

Δύσκολη φαντάζει η παραμονή των Όγκαστ, Χάρισον και Χέιζ στη Γαλατασαράι, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την Ευρωλίγκα και για τους τρεις, όπως δήλωσε ο Ερτουγρούλ Ερντογάν.

Τέλος έλαβαν οι φετινές υποχρεώσεις τις Γαλατασαράι μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από την Αναντολού Εφές.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της «Τζιμπόμ», Ερτουγρούλ Ερντογάν, η ομάδα θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ τους Ζακ Όγκαστ, Άαρον Χάρισον και Νάιτζελ Χέιζ, αλλά αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο σενάριο, καθώς και οι τρεις ακούν… σειρήνες από την Ευρωλίγκα.

«Δεν ξέρω τίποτα για τους Όγκαστ, Χάρισον και Χέιζ. Είμαστε σε επαφή με τους εκπροσώπους τους από τον Φεβρουάριο. Όπως ξέρουμε, υπάρχουν πολλοί παίκτες στην αγορά. Αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας θέλουν τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες. Ξέρω ότι θέλουν να μείνουν, αλλά η απόφασή τους είναι επαγγελματική. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, καθώς είναι ένα θέμα ανάμεσα σε παίκτες και μάνατζερ. Θέλουμε να τους κρατήσουμε, αλλά μπορούμε μόνο με τους δικούς μας όρους», ήταν τα λόγια του προπονητή της Γαλατασαράι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x