Ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη από την Νταρουσάφακα, λόγω των συνεχόμενων ηττών, όπως υποστήριξε ο Σελτζούκ Ερνάκ, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εμφάνιση της ομάδας του, στο ντεμπούτο του στον πάγκο της.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν ένα σημαντικό ματς για εκείνους ύστερα από κάποιες ήττες. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, έφτασα στην ομάδα πριν από δύο μέρες. Δεν έχουμε χρόνο για αλλαγές, βρισκόμαστε στη μέση ενός δύσκολου προγράμματος. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, που προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Πιστεύω πως αυτή η εμφάνιση έδειξε πως μπορούμε να βελτιωθούμε στην Ευρωλίγκα και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο πως έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη μας. Ο Παναθηναϊκός βρήκε εύκολα λέι απ και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό», δήλωσε αρχικά ο Σελτζούκ Ερνάκ.

Για αυτά που θα προσπαθήσει να αλλάξει στο παιχνίδι της Νταρουσάφακα: «Πρώτα από όλα, πιστεύω το ίδιο, πως η ομάδα μας μάχεται για να πάρει αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε να πηγαίνει η μπάλα στα σωστά χέρια και να δημιουργούμε καλύτερα. Έτσι θα βρούμε ελεύθερα σουτ. Χάσαμε εύκολα σουτ στο ματς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλουμε να βρίσκουμε εύκολα σουτ με τους σωστούς παίκτες και να πηγαίνει η μπάλα στα κατάλληλα χέρια».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ