Euroleague

«Ερυθρόλευκο» δώρο από Μιλουτίνοφ σε Ραντούλιτσα

Τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα επισκέφθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του Ολυμπιακός-Αρμάνι και συνομίλησαν σε ευχάριστο κλίμα, με τον παίκτη των Πειραιωτών να του κάνει ένα δώρο.

Μια ευχάριστη συνάντηση υπήρξε χθες, μετά τη λήξη του Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν των πρωταθλητών Ιταλίας με 91-81.

Συγκεκριμένα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επισκέφθηκε τον συμπαίκτη του στην εθνική Σερβίας, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, έχοντας μαζί του ένα δώρο.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods «πέταξε» από τη χαρά του κι αγκάλιασε τον 21χρονο σέντερ των Πειραιωτών, όμως κατάλαβε πως η... αμφίεσή του (ήταν με το εσώρουχο) δεν του επέτρεπε να μείνει για πολύ εκτός αποδυτηρίων. Μόλις ο Ραντούλιτσα συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πολύς κόσμος τριγύρω, τα είπε με τον Μιλουτίνοφ στην πόρτα, ο οποίος του έδωσε και μια φανέλα του.

Οι δυο τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε καλό κι εύθυμο κλίμα κι έπειτα ο σέντερ του Ολυμπιακού αποχώρησε. Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο σέντερ της Αρμάνι έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους, ο Μιλουτίνοφ φεύγοντας από το γήπεδο, πέρασε από δίπλα και του φώναξε κάτι στη μητρική τους γλώσσα, με τον Ραντούλιτσα να γελάει.

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x