Ευρώπη

Ερωτηματικό ο Κλέιζα στη Λιθουανία

Στην προεπιλογή της Λιθουανίας για το Ευρωμπάσκετ του 2015 συμπεριέλαβε τον Λίνας Κλέιζα ο Γιόνας Καζλάουσκας, ο οποίος ωστόσο αποκάλυψε πως θα μιλήσει ξανά με τον φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο.

Τρεις παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο περσινό παγκόσμιο Κύπελλο, απέκλεισε ο Γιόνας Καζλάουσκας από την προεπιλογή της Λιθουανίας για το Ευρωμπάσκετ του 2015. Μάλιστα, σε αυτή βρίσκεται ο Λίνας Κλέιζα, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «Lietuva» θα μιλήσει ξανά μαζί του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Αρμάνι Μιλάνο.

Εκτός έμειναν οι Σαρούνας Βασιλιάουσκας, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς και Σίμας Γιασάιτις. Φυσικά, στη σχετική λίστα βρίσκονται οι NBAer Βαλαντσιούνας, Μοτιεγιούνας, οι Ματσιούλις και Κουζμίνσκας που αγωνίζονται στην Ισπανία, αλλά και ο Ντομάντας Σαμπόνις του κολεγίου Γκονζάγκα.

Αναλυτικά η 25μελης προεπιλογή της Λιθουανίας: Γκαΐλιους, Γκετσεβίτσιους, Γκιεντράιτις, Γκιρτζιούνας, Γκουντάιτις, Γιαναβίτσιους, Γιανκούνας, Γιουσκεβίτσιους, Καλνιέτις, Καρινιάουσκας, Καβαλιάσουσκας, Ντ. Λαβρίνοβιτς, Λεκαβίτσιους, Μιλάκνις, Όρελικ, Πότσιους, Σεϊμπούτις, Ουλανόβας, Βαλαντσιούνας, Μοτιεγιούνας, Κουζμίνσκας, Ματσιούλις, Σαμπόνις, Κλέιζα και Γιαβτόκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x