Ελλάδα

Έρχονται... Χριστούγεννα για την Κύμη

Πολύ κοντά στο να κάνει παίκτη της τον Ντιόντε Κρίστμας είναι η Κύμη, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για τους Ευβοιώτες.

Μετά την ήττα της Κύμης από την ΑΕΚ (81-55) στη Χαλκίδα, ο προπονητής των νεοφώτιστων, Βασίλης Μπρατσιάκος, ανακοίνωσε στη Συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα πάει για δύο ξένους, με τον έναν να είναι ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

Ο σύλλογος της Εύβοιας έκλεισε τη συμφωνία και υπέγραψε τα συμβόλαια με τον 29χρονο γκαρντ πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, ο οποίος είναι και γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει αγωνιστεί σε Κηφισιά (2013-14) και Άρη (2014-15).

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο δεύτερος ξένος που θα πάρει η Κύμη φέρεται πως είναι ο Ντιόντε Κρίστμας.

Η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις τον 30χρονο γκαρντ κι όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο, ώστε να κλείσει στο τέλος το deal.

Η Κύμη εξέτασε τις περιπτώσεις πολλών ξένων, προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη λύση, όμως, αυτή του Αμερικανού φαίνεται πως είναι η πιο κοντινή από όλες, καθώς αρέσει πολύ και στον 46χρονο τεχνικό.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Κρίστμας θα αγωνιστεί σε ελληνική ομάδα, καθώς στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα των ΠΑΟΚ (2011), Ρεθύμνου (2011-12) και ΑΕΚ (2016). Επίσης, έχει σημαντικές παραστάσεις από το εξωτερικό, καθώς έχει παίξει με τους Φοίνιξ Σανς (2013-14) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2012-13).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x