Euroleague

Έσπασε τα… κοντέρ ο Μιλουτίνοφ

Τρομερή βραδιά για τον Μιλουτίνοφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς έκανε την καλύτερή του εμφάνιση (βάσει αριθμών) με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας σε τρία career highs (ισοφαρίζοντας ένα).

Αξέχαστη βραδιά για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ήταν ισοπεδωτικός στη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης (και ίσως βγει και MVP της 13ης αγωνιστικής) και έσπασε αρκετά προσωπικά ρεκόρ στη διοργάνωση.

Αρχικά, με τους 18 πόντους (5/8 δίποντα, 8/9 βολές) και τα 14 ριμπάουντ συν τα 8 κερδισμένα φάουλ, «χτύπησε» 36 στο σύστημα αξιολόγησης. Έτσι, βρέθηκε στο +3 σε σχέση με την καλύτερη σχετική επίδοση, που σημειώθηκε φέτος στο 85-80 επί της Μπασκόνια.

Επιπλέον, με τα «σκουπίδια» που μάζεψε, βελτίωσε κατά δύο τη σχετική επίδοση που είχε πέρυσι κόντρα στη Μάλαγα. Ακόμη με τα 7 αμυντικά ριμπάουντ ισοφάρισε το προηγούμενο ρεκόρ που είχε φέτος και το οποίο είχε κάνει τέσσερις φορές στην περυσινή διοργάνωση, ενώ με τα 7 επιθετικά βελτίωσε κατά ένα το προηγούμενο ρεκόρ που έκανε φέτος στη νίκη επί της Εφές της περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x