Ελλάδα

Έσπασε το ατομικό ρεκόρ του στην Ευρώπη ο Τσάλμερς!

Οι 26 πόντοι που σημείωσε, αποτελούν ατομικό ρεκόρ για τον Μάριο Τσάλμερς στη θητεία του στα ευρωπαϊκά παρκέ!

Εκπληκτική επίδοση από τον Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος σημείωσε 26 πόντους, που αποτελούν ατομικό ρεκόρ στη θητεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε μόλις 7 πόντους με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ η καλύτερη επίδοση ήταν οι 9 πόντοι στην αναμέτρηση με την Ορτέζ.

Το ρεκόρ του στα ευρωπαϊκά παρκέ ήταν οι 13 πόντοι, που είχε σε ματς του ιταλικού πρωταθλήματος μεταξύ Βίρτους Μπολόνια και Πιστόια. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα διπλασίασε το ρεκόρ καριέρας του στην Ευρώπη!

Κατά τα άλλα...

* Ατομικό ρεκόρ περιόδου σημείωσε ο Λίνος Χρυσικόπουλος με τους 17 πόντους του καθώς είχε 15 απέναντι στον Άρη στην 11η αγωνιστική.

* Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ξεπέρασε τους 2.000 πόντους καριέρας στο 248ο παιχνίδι του στην ΕΚΟ Basket League με τους 11 που είχε σήμερα.

* Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέβηκε στην 41η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Το σημερινό ήταν το 312ο για τον διεθνή σέντερ που ξεπέρασε τον Γιάννη Γιαννούλη.

Ακόμη ο Μαυροειδής με το μοναδικό δίποντο του, έφτασε τα 805 και ανέβηκε στην 26η θέση της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του τον Νίκο Οικονόμου.

Από την πλευρά του Ρεθύμνου Cretan Kings...

* Ο Κόνερ Φράνκαμπ έκανε μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας 5/11 τρίποντα, έγινε ο 9ος της σχετικής λίστας των Κρητικών. Έφτασε τα 55 εύστοχα σουτ και ξεπέρασε τον Στέφαν Μούντι που είχε 50 στη σεζόν 2017-18.

* Ο Μάλκολμ Λι έφτασε τους 200 και ο Χριστόφορος Ραζής τους 100 πόντους στην ΕΚΟ Basket League.

* Ο μοιραίος των Κρητικών Ραμόν Χάρις με τα δύο αμυντικά ριμπάουντ που είχε στο ΟΑΚΑ, έφτασε τα 300 στο 72ο παιχνίδι του στην κατηγορία.

* Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, το σκορ από αιφνιδιασμούς έπαιξε τον ρόλο του αφού η ΑΕΚ είχε 11 πόντους ενώ το Ρέθυμνο Cretan Kings δεν πήρε ούτε πόντο στο transition. Ήταν μόλις η τέταρτη μηδενική επίδοση της φετινής ΕΚΟ Basket League με τους Κρητικούς να μένουν στο «0» για δεύτερη φορά αφού το ίδιο είχε συμβεί και στην 3η αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Πηγή: Esake.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x