Euroleague

Έθεσε θέμα Μπερτομέου ο Παναθηναϊκός

Όπως μετέδωσε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναθηναϊκός έθεσε θέμα Μπερτομέου στο Συμβούλιο των μετόχων. Το καλοκαίρι θα τεθεί το θέμα εκλογών για την εκλογή νέου εκτελεστικού διευθυντή.

Θέμα εκλογών για τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας θα τεθεί το καλοκαίρι. Αυτό τόνισε ο ίδιος ο Ζόρντι Μπερτομέου ανταποκρινόμενος στο θέμα που έθεσε ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο συμβούλιο μετόχων που θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός οι πράσινοι έκαναν πράξη τις σκέψεις τους και έθεσαν θέμα εκτελεστικού διευθυντή. Στην ομιλία τους εξέφρασαν τον προβληματισμό τους αλλά και τη δυσάρεσκειά τους για τις χορηγικές συμφωνίες της διοργάνωσης που έχουν άμεση σχέση με τα πολύ λίγα έσοδα για τις ομάδες, τα οποία είναι δυσανάλογα από τα χρήματα που υποχρεώνονται οι μέτοχοι να βγάζουν από τις τσέπες τους.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας απάντησε θετικά σε αυτό τονίζοντας ότι από την στιγμή που υπάρχει έστω και μια ομάδα που ζητά κάτι τέτοιο τότε θα τεθεί επίσημα το καλοκαίτι το ζήτημα εκλογών στη νέα συνάντηση το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα που έχει θίξει ο Παναθηναϊκός στο συμβούλιο της Μαδρίτης. Οι πράσινοι αντιδρώντας στα λεγόμενα των υπευθύνων της Ευρωλίγκας ότι όλες οι ομάδες είχαν ταχθεί υπέρ της τιμωρίας τους αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, θέλησαν να ακούσουν τις θέσεις των εκπροσώπων.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη γιατί, κανένας εκπρόσωπος δεν υποστήριξε ότι πράγματι είχε ταχθεί υπέρ της τιμωρίας του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, μόνο ένας εκπρόσωπος ζήτησε να μιλήσει τονίζοντας ότι ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο και σχολιάζοντας ότι δεν είναι δυνατό να ζητήσουν οι μέτοχοι της τιμωρία ενός άλλου μετόχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x