Ευρώπη

Έτοιμες για «σκούπα» Βενέτσια, Κρεμόνα

Οι Βενέτσια και Κρεμόνα έκαναν το 2-0 στα προημιτελικά της Lega Basket και ετοιμάζονται για την πρόκριση στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου νίκησε άνετα 69-51 στη Βενετία την Τρεντίνο στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό των πλέι οφ της Lega Basket και έκανε το 2-0 στη σειρά μετά το 67-57 στο πρώτο ματς την περασμένη Κυριακή, οπότε με νίκη την ερχόμενη Πέμπτη στο Τρέντο θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Για τους νικητές, ξεχώρισαν ο Ντιαγέ με 15 και ο διεθνής φόργουορντ με 12 πόντους, έχοντας ακόμα 4 ριμπάουντ και μία ασίστ. Για τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Φόραϊ με 11 πόντους.

Από την πλευρά της, η Κρεμόνα νίκησε 89-81 εντός έδρας την Τριέστε και, σε συνδυασμό με το 82-75 στην πρώτη αναμέτρηση την περασμένη Κυριακή, έφτασε στο 2-0 και θέλει νίκη την ερχόμενη Πέμπτη στην Τεργέστη για να προκριθεί.

Για τους κυπελλούχους Ιταλίας, ξεχώρισαν οι Κρόφορντ με 23 και Ολντριτζ με 14 πόντους, ενώ βοήθησε σημαντικά και ο Ρούζιερ με 12 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Νοξ με 21 πόντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x