Ευρώπη

Έτοιμοι για Ελλάδα δηλώνουν Μπογκντάνοβιτς και Μαριάνοβιτς

Θέλουν νίκη στο Ηράκλειο οι δύο ΝΒΑερ της Σερβίας.

Η Σερβία θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με (τουλάχιστον) δύο ΝΒΑερ στο ματς με την Ελλάδα στο Ηράκλειο στις 13 Σεπτεμβρίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ουσιαστικά επιβεβαίωσαν την παρουσία τους.

«Η Ελλάδα έχει κερδίσει όλα τα ματς στην πρώτη φάση, αλλά κι εμείς θα έχουμε ένα πολύ δυνατό ρόστερ και θα πάμε με αυτοπεποίθηση. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Πάντα θες να παίζεις σε μεγάλα παιχνίδια και αυτό είναι τέτοιο. Περιμένουμε να είναι όλοι εδώ, αλλά θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με κάποιους τραυματίες. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο δυνατοί γίνεται. Είναι πολύ σημαντικά τα ματς με την Ελλάδα και την Εσθονία και πρέπει να τα κερδίσουμε», ανέφερε ο γκαρντ των Κινγκς.

«Προερχόμαστε από μια κακή ήττα από τη Γερμανία και πρέπει να αντιδράσουμε. Ανυπομονώ για το ματς με την Ελλάδα. Έχουμε βάλει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα, αλλά τώρα θέλουμε τη νίκη. Λατρεύω να παίζω για την εθνική ομάδα», τόνισε ο γίγαντας των Κλίπερς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x