Ελλάδα

Έτοιμος για να δοκιμαστεί στον Άρη ο Φρεντς

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε την Κυριακή (20/8) ο Χένρι Φρεντς, ο οποίος θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του Άρη και θα προσπαθήσει να πείσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη να τον κρατήσει.

Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Άρης δήλωσε ο Χένρι Φρεντς, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (20/8) έφτασε στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει μέρος στην προετοιμασία των «κίτρινων» και θα προσπαθήσει να πείσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη πως αξίζει για μία θέση στο ρόστερ των «κίτρινων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χένρι Φρεντς κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι μία νέα εμπειρία για μένα και πάντα ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είμαι μία εξαιρετική εμπειρία και ελπίζω όλα να πάνε καλά για μένα και την ομάδα. Πιστεύω ότι με τις αμυντικές ικανότητές μου και την ικανότητα στη δημιουργία του παιχνιδιού να πείσω τον κόουτς Γιαννάκη. Ελπίζω να μείνει ικανοποιημένος απ’ αυτά που μπορώ να προσφέρω στην ομάδα.

Ξέρω ότι ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα με μεγάλη ιστορία, μία ομάδα η οποία έχει παραδοσιακά αρχές στο παιχνίδι της. Τελευταία έχω δει κάποια παιχνίδια του Άρη από την προηγούμενη σεζόν. Ένας αγώνας που έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές είναι αυτός της Εθνικής Ελλάδας με τις ΗΠΑ, το 2006, όταν η χώρα σας κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ξέρω ότι ο κόουτς Γιαννάκης ήταν προπονητής σ’ εκείνη την ομάδα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x