Οι «ερυθρόλευκες» προπονήθηκαν στο ΣΕΦ την Τρίτη, με τον Γιώργο Παντελάκη να μην έχει στη διάθεσή του τις τραυματίες Άννα Σπυριδοπούλου και Βασιλική Λούκα.

Ετσι, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά και Μαρία Αυτζή.

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε πως: «Είναι το πρώτο ματς παιχνίδι στο Euro Cup, απέναντι σε μία ομάδα από το Βέλγιο. Είναι αντικειμενικά ένα πολύ δυνατό σύνολο. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και ας έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών που καλούμαστε να τα λύσουμε εκ των έσω.

Από εκεί και πέρα, "‘κλειδί" για το παιχνίδι είναι ο ρυθμός. Πρέπει να τον ελέγξουμε απόλυτα, όταν θέλουμε να τρέξουμε και όταν θα πρέπει να παίξουμε σετ. Έχουμε εστιάσει στην άμυνά μας και στις ψηλές παίκτριες της Ναμούρ που είναι και τα βασικά "όπλα" της επίθεσής τους. Εάν τα πάμε, λοιπόν, καλά σε αυτόν τον τομέα, είμαι πεπεισμένος ότι θα νικήσουμε».

Η Εβίνα Σταμάτη τόνισε πως: «Αποτελεί ένα κομβικό παιχνίδι για μας γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στο Euro Cup. Η Ναμούρ πρόκειται για μία ομάδα που διαθέτει δύναμη στην ρακέτα και, μέσα από τη δουλειά μας, θέλουμε να την περιορίσουμε. Για μας, είναι θετικό ότι θα αγωνιστούμε σε μία έδρα, όπως το ΣΕΦ, και περιμένουμε τον κόσμο μας να μας βοηθήσει στην πρεμιέρα μας».