Ευρώπη

Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη στις 18:00 την Ντιναμό Κουρσκ για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας γυναικών και ελπίζει στην πρώτη του νίκη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Γιώργος Παντελάκης δε θα έχει στη διάθεσή του την τραυματία Ρίτα Ρασίντ και υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τις: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως: «Μπήκαμε στην τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και απέναντί μας αυτήν τη φορά είναι μία ομάδα εκ των κορυφαίων της Ευρώπης και από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Η Ντιναμό Κουρσκ διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο, όμως, με τη σειρά μας, εμείς σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Είμαστε εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες και να διεκδικήσουμε τη νίκη με τις πιθανότητες που έχουμε. Μαζί με τον κόσμο μας στο ΣΕΦ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε ότι μας αναλογεί στην αναμέτρηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x