Έτοιμος για το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου διαπίστωσε στην απογευματινή προπόνηση της ημέρας πως είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το ματς με τους «κίτρινους».

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση των «κίτρινων», μέσω βίντεο, ενώ συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε για την αναμέτρηση στο Παλέ. «Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά, ακόμη κι αν πρόκειται για αγώνες που γίνονται μέσα στην ίδια σεζόν. Έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τα ρόστερ των δύο ομάδων κι αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας στη διάρκεια του αγώνα, το ρυθμό του παιχνιδιού και η συγκέντρωσή μας να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό.

Αυτό είναι κάτι που μας μένει σίγουρα από τα δύο ματς που προηγήθηκαν. Ο αγώνας είναι ειδικών καταστάσεων και, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα και εμείς θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλει ο αντίπαλος, λόγω της έδρας του, αλλά και της θέλησης που θα έχει για τη νίκη.

Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να έχουμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα παίξει ρόλο η ατομική και η ομαδική άμυνα και, σε πολύ μεγάλο βαθμό, η ευστοχία στα μακρινά σουτ».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ