NBA

Έτσι «εκτέλεσε» το Πόρτλαντ ο Μόρις (videos)

Οι Ουάσιγκτον Γουίζαρντς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρκίφ Μόρις, ο οποίος σημείωσε 28 πόντου, πήραν τεράστια νίκη στο Πόρτλαντ, επί των Μπλέιζερς με 125 – 124 στην παράταση.

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας ανάμεσα στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Ουάσιγκτον Γουίζαρντς, η οποία κρίθηκε στην παράταση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρκίφ Μόρις για τους φιλοξενούμενους που πέτυχε 28 πόντους, με 6/10 τρίποντα (60% 3π).

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική τροπή, καθώς οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν διαρκώς στην πρωτοπορία του σκορ και χρειάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, προκειμένου να υπάρξει νικητής, αφού η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 111 – 111.

Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν πιο αποτελεσματικοί και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρκίφ Μόρις, ο οποίος βρέθηκε σε μεγάλο βράδυ, έφυγαν με το σημαντικό διπλό από το Πόρτλαντ.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ των Ουίζαρντς, πέτυχε 28 πόντους (9/15 σουτ, 6/10 τρίπ.), μάζεψε 9 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ και έκανε 1 μπλοκ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Άξιοι συμπαραστάτες, οι Μπράντλει Μπελ (25 π.), Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ (22π.) και οι Γουόλ – Πόρτερ με 16 πόντους έκαστος. Ο τελευταίος, πραγματοποίησε και το καθοριστικό κόψιμο στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και βοήθησε ώστε να εξασφαλίσουν οι Γουίζαρντς την νίκη.

Για τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Ντέμιαν Λίλαρντ που πέτυχε 29 πόντους, μοίρασε 8 ασίστ και κατέβασε 8 ριμπάουντ, σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τα βίντεο:











Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x