Ελλάδα

Έτσι το ‘ζησε ο Φελντίν!

Ο Τζέιμς Φελντίν (όπως διευκρίνισε ότι τον λένε) μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, τις «απερίγραπτες» στιγμές με την… τρέλα του κόσμου, τον Σπανούλη και τον Καλάθη!

Αν μέχρι τώρα τον φωνάζαμε Φελντέιν, πλέον θα τον λέμε Φελντίν, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Δομινικανός στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού στάθηκε στη συνολική δουλειά που έγινε, προκειμένου το τριφύλλι να περάσει θριαμβευτικά απ' το ΣΕΦ, εστίασε πολύ στην αγάπη που λαμβάνει, αλλά και την «πρωτόγνωρη τρέλα των οπαδών» στην υποδοχή στο ξενοδοχείο, ανέλυσε το πώς εξουδετερώθηκε -βάσει σχεδίου- ο Σπανούλης, αλλά και στις... προπονητικές οδηγίες του (ηγέτη) Νικ Καλάθη!

«Έχω μια ιδέα για τον κόσμο και... ανυπομονώ» είπε για το νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Δευτέρα για το πρωτάθλημα, όπου οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς θα παίξουν μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τους Βασίλη Παπαθεοδώρου-Άρη Ασβεστά

«Ήταν μια καταπληκτική μέρα για μένα και τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο που έπαιξα χωρίς κόσμο στις εξέδρες, ωστόσο ήταν εξαιρετικό που πήραμε τη νίκη στο ντέρμπι. Ήταν πολύ σημαντική για εμάς και θα μας δώσει την ψυχολογία που χρειαζόμαστε για τη συνέχεια».

Για το… ξεπροβόδισμα στο ξενοδοχείο και την υποδοχή μετά το ΣΕΦ: «Μου είπαν ότι θα υπάρχουν οπαδοί, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσοι πολλοί και με τόση… ένταση! Δεν έχω ζήσει κάτι τόσο τρελό και ειδικά σε ξενοδοχείο! Στην Καντού πέρσι και στην Ισπανία έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις με τον κόσμο, αλλά το χθεσινό ήταν κάτι απερίγραπτο».

«Παίξαμε σαν ομάδα, δεν κοιτάξαμε τους αριθμούς, αλλά το πώς θα φτάσουμε στη νίκη. Κάθε φορά που βρισκόμαστε στο παρκέ τα δίνουμε όλα. Διαθέτουμε σπουδαίους παίκτες και θέλουμε να είμαστε πάντα πρώτοι, αγωνιζόμενοι για το σύνολο και για τον κόσμο».

Για την προσωπική του απόδοση στο ντέρμπι: «Είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο κόουτς μου είπε να βγω έξω και να παίξω το παιχνίδι μου. Ήταν πολύ όμορφο συναίσθημα το πρώτο ντέρμπι για μένα, αλλά θα παίξουμε ξανά μαζί τους στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για εκείνο το παιχνίδι, που θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το περσινό».

Για την εξουδετέρωση του Σπανούλη: «Ξέρουμε πως ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ο Ολυμπιακός διαθέτει κι άλλους τέτοιους. Εμείς του δείξαμε από την αρχή πως δεν θα του επιτρέψουμε να παίξει καλά. Είχαμε πάντα δύο παίκτες πάνω του, ήταν μια συνολική και ομαδική προσπάθεια, με τον Νικ Καλάθη βέβαια να κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω σ’ αυτό. Δεν θέλαμε να σουτάρει τόσο πολύ».

«Η υποστήριξη απ’ τον κόσμο στα είναι απίστευτη. Όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού μου δείχνουν την αγάπη τους στα social media, στο δρόμο και είναι κάτι όμορφο. Αισθάνομαι υπέροχα γι’ αυτό, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Χθες όταν γυρνούσαμε στο ξενοδοχείο, κάποιος μου μίλησε στα ισπανικά. Γύρισα να δω και είπα “wow” μιλούν ισπανικά, την γλώσσα μου για μένα»!

Για το επόμενο ματς με τον ΟΣΦΠ: «Νομίζω πως ξέρω τι θα συμβεί με τον κόσμο… Έχω μια ιδέα και ανυπομονώ! Οι οπαδοί μας θα είναι… έτοιμοι για εκεί, είμαι σίγουρος. Μέχρι τότε βέβαια έχουμε ακόμα ένα δύσκολο ματς για το πρωτάθλημα (σ.σ με τον Άρη)».

Για το σύστημα που σχεδίασε σε μια επίθεση ο Καλάθης: «Το έχω ξαναδεί στο παρελθόν, δεν είναι περίεργο για μένα. Κάποιοι κόουτς λένε όχι, ο Τζόρτζεβιτς το δέχθηκε μια χαρά. Ο κόουτς μας συμφώνησε με αυτό που πρότεινε ο Νικ και λειτούργησε πολύ καλά. Ήταν ένα πολύ καλό σύστημα που βγήκε στο γήπεδο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x