Αποστολή στην Πόλη, Χρήστος Ρομπόλης

«Δεν ξέρω ακόμη. Θα το δούμε στο μέλλον. Είμαι πλέον 32 χρονών και οι σεζόν είναι πολύ κουραστικές», τόνισε ο ηγέτης της Σλοβενίας.

«Συγχαρητήρια στη Σερβία, ήρθε στο Ευρωμπάσκετ χωρίς επτά βασικούς παίκτες και πάλεψε φτάνοντας ως τον τελικό. Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη της ομάδας, την ομοσπονδία και τους φιλάθλους μας που ήρθαν τόσο δρόμο. Επιστρέφουμε ως πρωταθλητές. Όλη η ομάδα βγήκε μπροστά. Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο Λούκα. Ο Λούκα τραυματίστηκε, εγώ είχα κράμπες, αλλά είδαμε όλα τα παιδιά που έπαιξαν έκαναν φανταστική δουλειά. Ήταν ομαδική δουλειά», πρόσθεσε.


Ο Κλέμεν Πρέπελιτς είπε από την πλευρά του: «Τι να πω; Αυτό ονειρευόμασταν πάντα και η Σλοβενία πάλευε για ένα μετάλλιο για τουλάχιστον 25 χρόνια. Τώρα πήραμε το χρυσό και το συναίσθημα είναι απίστευτο. Όταν είδα τον Λούκα να τραυματίζεται και τον Γκόραν να έχει πρόβλημα με κράμπες, όλοι μας κάναμε το καλύτερο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ