Το κακό πρώτο ημίχρονο και κάποια ανόητα λάθη στο δεύτερο κόστισαν την ήττα στην Σερβία από την Σλοβενία, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος εξέφρασε και κάποια παράπονα για τη διαιτησία στον τελικό.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τελικό. Είχαμε ένα καλό επίπεδο στο παιχνίδι μας, παρά το γεγονός ότι δώσαμε εύκολους πόντους στην Σλοβενία στο τρανζίσιον, ενώ κάποια χαζά λάθη τους επέτρεψαν να φτάσουν στο +10 στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, έπρεπε να κλείσουμε το ημίχρονο με μικρότερη διαφορά», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και πρόσθεσε αναφορικά με τους τραυματίες Γιόβιτς και Λάζιτς, τους οποίους στερήθηκε λόγω τραυματισμού.

Στη συνέχεια, ο «Σάλε» είπε: «Συνάδελφοι από άλλες χώρες, μου έλεγαν ότι ήρθα χωρίς επτά με οκτώ παίκτες. Όχι, ήρθα με τους δώδεκα καλύτερους. Είμαι ευγνώμων σε εκείνους. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Πρέπει, επίσης, να αναλύσουμε το παιχνίδι και κάποια πράγματα, τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές σε αυτό το επίπεδο και επειδή μιλάμε για τελικό».

Για να καταλήξει: «Η Σλοβενία δεν έχασε ματς στη διοργάνωση. Έχει έναν μεγάλο ηγέτη τον Ντράγκιτς, ο οποίος έλαμψε στο Ευρωμπάσκετ. Ο Ντόντσιτς ήταν πολύ καλός μέχρι να τραυματιστεί, ενώ και ο Πρέπελιτς έκανε εξαιρετικό παιχνίδι».