Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ολυμπιακό αναφορικά με την έρευνα της Ευρωλίγκας για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών. Στις 27 Μαΐου και με αφορμή κάποιες καταγγελίες αθλητή ή αθλητών για χρωστούμενα, η αρμόδια οικονομική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής, είχε ανακοινώσει πως θα διεξάγει έρευνα για το θέμα.

Με αυτό τον τρόπο, παρακολούθησε τους «ερυθρόλευκους» με στοιχεία για το κατά πόσο προοδεύουν οι αποπληρωμές κάποιων συμβολαίων και μετά από περίπου τρεις μήνες, η Ευρωλίγκα, προχώρησε σε νέα ενημέρωση με ανακοίνωση, τονίζοντας πως η οφειλές έχουν καλυφθεί και οι διακανονισμοί τηρούνται κανονικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο σχετικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση το συγκεκριμένο πρόβλημα και είχε αποφανθεί πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Έκτοτε, η Euroleague παρακολουθεί την πορεία των διακανονισμών που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ολυμπιακού και παικτών και επιβεβαιώνει πως έχουν ακολουθηθεί πιστά όλα όσα είχαν συμφωνηθεί έχοντας καλύψει τις οφειλές που υπήρχαν».