Ελλάδα

Εύστοχος και νικητής! (vids)

Με ένα... μηχανάκι στις αποσκευές του έφυγε ένα τυχερός φίλαθλος του Ρεθύμνου από τη χθεσινή αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ.

Μπορεί το Ρέθυμνο να μην τα κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα το απόγευμα της Τρίτης απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο ένας φίλαθλος των Κρητικών είδε την τύχη να του... χαμογελά και έφυγε απόλυτα ικανοποιημένος από το γήπεδο, έχοντας κερδίσει ένα μηχανάκι.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

Ο κ. Ανδρέας Παπαδάκης αναδείχθηκε νικητής στον μεγάλο διαγωνισμό του Ρέθυμνο Cretan Kings, κερδίζοντας ένα μηχανάκι KYMCO VisaR 110cc, προσφορά του Motogus Mariolos – motogus.gr (Εμμ. Παχλά 88 Ρέθυμνο). Στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης επιλέχθηκε έπειτα από κλήρωση για να διαγωνιστεί. Όντας εύστοχος κάτω από το καλάθι, από τη γραμμή των βολών, από το τρίποντο και από το κέντρο, μέσα σε 1 λεπτό, κέρδισε επάξια το μηχανάκι KYMCO VisaR 110cc, προσφορά του Motogus Mariolos – motogus.gr (Εμμ. Παχλά 88 Ρέθυμνο). Λίγο πιο πριν είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς ο κ. Γιώργος Φραγκιουδάκης.

Όπως ήταν φυσικό ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια από τον νικητή, την κερκίδα αλλά και τον Κερατούκλη. Με τη λήξη της διαγωνισμού ο κ. Παπαδάκης δεν έχασε χρόνο, με τον κ. Κωνσταντίνο Μαριόλο (ιδιοκτήτης Motogus Mariolos) να του παραδίδει τα κλειδιά του δώρου του, οδηγώντας το προς την έξοδο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη της Motogus Mariolos κ. Κωνσταντίνο Μαριόλο για την προσφορά του και συγχαίρει τον νικητή κ. Ανδρέα Παπαδάκη. Καλοτάξιδο!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x