Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε η ακαδημία του Πανιωνίου, θέλοντας να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο τον Βλάντο Γιάνκοβιτς που έδωσε τη συναίνεσή του στη συμβολική αναφορά του ονόματος του αείμνηστου πατέρα του, Μπόμπαν, στις νέες εμφανίσεις προπόνησης των παικτών σε όλα τα τμήματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακαδημίας του Πανιωνίου:

«Η διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Βλάντο Γιάνκοβιτς για την συναίνεση του στην συμβολική αναφορά του ονόματος του αείμνηστου πατέρα του, ΒΟΒΑΝ στις νέες εμφανίσεις προπόνησης των παικτών σ’ όλα τα τμήματα. Ταυτόχρονα, πρέπει να τονισθεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα οικονομικό όφελος για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, από την χρήση του ονόματος ΒΟΒΑΝ, όπως και ο ίδιος διευκρίνισε στην επιστολή που απέστειλε.

Η διοικούσα επιτροπή δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς σε παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον, καθώς και σε στενότερη συνεργασία μαζί του, τιμώντας πάντα την μνήμη του ΒΟΒΑΝ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ. Σ.».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ