NBA

Έχασε αλλά έγραψε ιστορία ξεπερνώντας τον Κόμπι ο Λεμπρόν!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ. Ο «βασιλιάς» χρειαζόταν 18 πόντους στον αγώνα με τους Σίξερς και πέτυχε 29 φτάνοντας τους 33.655 και αφήνοντας στους 33.643 τον Κόμπι Μπράιαντ. Οι Λέικερς έχασαν από στη Φιλαδέλφεια με 108-91, αλλά ο 35χρονος σούπερ σταρ πέτυχε κάτι πολύ σπουδαίο με το λέι απ που σημείωσε στα τέλη της τρίτης περιόδου και πλέον «κυνηγά» τον Καρλ Μαλόουν (36.928) και τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ (38.387).

Μάλιστα τα κατάφερε σε 104 λιγότερα παιχνίδια σε σχέση με την καριέρα του Κόμπι. Ο τελευταίος δεν παρέλειψε να τον συγχαρεί διαδικτυακά. «Συνεχίζεις να πηγαίνεις το παιχνίδι μπροστά. Σε σέβομαι πολύ, αδερφέ μου», έγραψε στο Twitter.




«Είμαι χαρούμενος και μόνο που ακούγεται το όνομά μου σε οποιαδήποτε συζήτηση με τον Κόμπι. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών και τους κορυφαίους Λέικερς. Ο τύπος έχει δύο φανέλες στο Staples Center. Είναι τρελό», δήλωσε ο Λεμπρόν, που έπαιξε έχοντας γράψει στα παπούτσια του Mamba 4 Life (σ.σ. μάμπα είναι το παρατσούκλι του Κόμπι).




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x