Γενικά

Έχασε από Καναδά η Ιταλία, χτύπησε ο Μπελινέλι, σούπερ Μπιρτς και Σκραμπ

Ένα καλό μάθημα εν όψει Προολυμπιακού πήρε η Ιταλία που ηττήθηκε με 74-71 από τον Καναδά στην παράταση. Τραυματίστηκε στο μάτι ο Μάρκο Μπελινέλι.

Tην ήττα με 74-71 από τον Καναδά στην παράταση (κ.α. 61-61) γνώρισε στην Μπολόνια η Ιταλία προβληματίζοντας με την εικόνα της λίγο πριν την έναρξη του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα φιλοξενήσει στο Τορίνο.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχασε στη δεύτερη περίοδο τον Μάρκο Μπελινέλι, που τραυματίστηκε στο μάτι και πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Πάντως τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε και ο Ντανίλο Γκαλινάρι είχαν από 16 πόντους, ενώ 10 πόντους και 4 ριμπάουντ είχε ο Ντάνιελ Χάκετ. O Αντρέα Μπαρνιάνι ήταν εκτός δωδεκάδας απουσιάζοντας έτσι από το τρίτο από τα τέσσερα φιλικά των «ατζούρι» φέτος.

Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Κεμ Μπιρτς και Φιλ Σκραμπ. Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού είχε 13 πόντους (1/2 βολές, 6/6 δίποντα) και 11 ριμπάουντ, ενώ 18 πόντους (3/4 βολές, 3/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ είχε ο γκαρντ που ανήκει στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x