Ελλάδα

Φιλανθρωπικός αγώνας των παλαιμάχων του Ολυμπιακού

Αγώνα για την ενίσχυση τριών αδερφών που έμειναν ορφανά στο Δήμο Αγίας Παρασκευής θα δώσουν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Κυριακή.

Η ανακοίνωση:

Τρία μικρά παιδιά, τρία αδέλφια που έμειναν ορφανά, έχουν την ανάγκη όλων μας, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Οι Παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή για τα δύο κορίτσια και το ένα αγόρι που έχασαν και τους δύο γονείς τους, σε τόσο μικρή ηλικία. Ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα των Βετεράνων της Αγίας Παρασκευής και την Κυριακή (17/12, 18:00) θα δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους, σε φιλανθρωπικό αγώνα, στο κλειστό Γυμναστήριο Κοντόπευκου (Αμοργού 1, Αγ. Παρασκευή 153 43).

Οι Αργύρης Καμπούρης, Παναγιώτας Φασούλας, Ντούσαν Βούκσεβιτς, Γιώργος Διαμαντόπουλος, Γιάννης Παραγυιός, Βαγγέλης Σκλάβος, Περικλής Δορκοφίκης, Λάζαρος Αγαδάκος, Βασίλης Ντάκουλας, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, Κώστας Πεππές και Παναγιώτης Μαντζάνας θα είναι εκεί για να συνδράμουν με τον τρόπο που μπορούν προσδοκώντας την ανταπόκριση και του φίλαθλου κόσμου! Προπονητές της ομάδας Παλαιμάχων του Ολυμπιακού θα είναι οι Κίμων Κοκορόγιαννης και Θανάσης Ράμμος.

Στο ημίχρονο του αγώνα, Βετεράνοι Αγίας Παρασκευής-Παλαίμαχοι Ολυμπιακού, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού, θα προσφέρει σε πλειστηριασμό τη φανέλα του αρχηγού της ομάδας του Πειραιά, Βασίλη Σπανούλη, με τις υπογραφές όλων των παικτών των «ερυθρόλευκων».

Τρία παιδιά μας χρειάζονται!!! Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x