Ελλάδα

Φιλική ήττα για Άρη από Mega Bemax, χτύπησε ο Αθηναίου

Διπλό το κακό για τον Άρη.

Την ήττα με 71-68 από τη σερβική Mega Bemax γνώρισε ο Άρης σε φιλικό που έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο «Nick Galis Hall».

Πέραν της απουσίας του τραυματία Γκάρι Μπελ, οι «κίτρινοι» έχασαν στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τραυματισμό στο αριστερό γαστροκνήμιο τον Γιάννη Αθηναίου. Ο διεθνής γκαρντ που δεν έπαιξε στο υπόλοιπο της αναμέτρησης θα αρχίσει άμεσα θεραπείες.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 17 και ο Ομάρ Προύιτ με 15 πόντους ξεχώρισαν από την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο συνεργάτης του Βαγγέλης Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού: «Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα επόμενα παιχνίδια. Ο αγώνας παίχθηκε στην ενέργεια και στο ρυθμό που θέλουμε να επιβάλλουμε σε άμυνα κι επίθεση, στοιχεία στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε, ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από δω και πέρα η ομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προετοιμασίας για τις αναμετρήσεις με την Κύμη και τα Τρίκαλα».

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-40, 62-52, 68-71

ΑΡΗΣ (Βαγγέλης Αγγέλου): Maras 2, Μποχωρίδης 17(5), Φλιώνης 8(1), Τσαϊρέλης 2, Πουλιανίτης 5(1), Χρηστίδης 3, Μούρτος 5, Αθηναίου, Prewitt 15(3), Douvier 11(1).

MEGA BEMAX (Dejan Milojevic): Music 2, Marjanovic 6(1), Nedeljkovic, Carapic 5(1), Bitadze 10, Lazic 13(3), Koprivica, Samardziski 11, Miskovic 18 (3), Cerovina 2, Kapetanovic 4.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x