Ελλάδα

Φήμες για… βόμβα με Πραχάλις από Παναθηναϊκό! (video)

Aκούστηκε ξανά πριν κάνα μήνα και τώρα έρχεται να κάνει εκ νέου… μπαμ! Στο Twitter γράφουν πως ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κλείσει τη Σαμάνθα Πραχάλις, την πρώτη σκόρερ πέρυσι στην Ιταλία!

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για το ρόστερ του φαίνεται πως έχει «στα σκαριά» ο Παναθηναϊκός!

Ο λόγος για τη Σαμάνθα Πραχάλις, που είχε «παίξει» στο ρεπορτάζ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού» και στα τέλη Ιουλίου, και έρχεται τώρα, απ’ ό,τι φαίνεται, να απασχολήσει ξανά!

Η 26χρονη είναι μία εξαιρετική γκαρντ, που είχε επιλεχθεί στο νούμερο 6 του Draft το 2012, ενώ αγωνίστηκε στο WNBA με τις φανέλες των Φίνιξ Μέρκιουρι, Νιου Γιορκ Λίμπερτι, Ατλάντα Ντριμ και Λος Άντζελες Σπαρκς. Πέρυσι, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ιταλία για χάρη της Κάλιαρι και βγήκε πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της γειτονικής μας χώρας -αλλά η ομάδα της δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία! Σε έναν αγώνα, μάλιστα, πέτυχε 50 πόντους!

Να σημειώσουμε, επίσης, πως η Πραχάλις, όπως «μαρτυρά» και το επίθετό της, έχει ελληνικές ρίζες και δεν αποκλείεται, αν, φυσικά, ευσταθούν όσα γράφονται στο Twitter, o Παναθηναϊκός να «πατήσει» εκεί, ώστε να αποκτήσει την Αμερικανίδα ως Ελληνίδα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x