Ελλάδα

Φινάλε με ντέρμπι συγκατοίκων στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ματς που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική της Α1.

Με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται απόψε (20:00, COSMOTE Sport 4, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) η 25η αγωνιστική της Α1.

Οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα και να ζεστάνουν τις μηχανές εν όψει των playoffs έχοντας εξασφαλίσει προ πολλού την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι διαθέσιμος ο Μάικ Τζέιμς που αντικατέστησε στο εγχώριο ρόστερ τον Μάρκους Ντένμον. Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι Κένι Γκέιμπριελ και Άντριαν Πέιν.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ καλείται να… ξεμεθύσει από την κατάκτηση του Basketball Champions League την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο. Ο Ντράγκαν Σάκοτα προσπαθεί να επαναφέρει τους παίκτες του στην πραγματικότητα καθώς η σεζόν δεν τελείωσε και υπάρχει το πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την «Ένωση», που μπορεί να τερματίσει από πέμπτη ως έβδομη. Ακόμη κι αν ηττηθεί απόψε, με νίκη επί της Κύμης την Κυριακή στο ΟΑΚΑ κατατάσσεται πέμπτη και θα παίξει στον πρώτο γύρο των playoffs με τον ΠΑΟΚ. Αν χάσει από την Κύμη, τότε μπορεί να βρεθεί ακόμη και έβδομη, εφόσον την Κυριακή το Λαύριο κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Μαγκλογιάννης.

Σημειώνεται πως τα έσοδα από τις εισπράξεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα διατεθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου σμηναγού της Ελληνικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x