Ελλάδα

Φινάλε με Περιστέρι-Παναθηναϊκός στην αγωνιστική

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο «πιάτο» της 11ης αγωνιστικής.

Με το ίσως πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Basket League. Στις 19:00 (ΕΡΤ 2) το Περιστέρι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη που θα τους επαναφέρει στα… ίσα με τον Προμηθέα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα τους οδηγήσει στο κρίσιμο ματς με την Ρίγα την Τετάρτη στη Λετονία. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος πιθανότατα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χρήστο Σαλούστρο, που χτύπησε στο ματς με την Γκαζιαντέπ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διαφυλάξει το αήττητό του στο πρωτάθλημα και να πάρει… φόρα για την τρίτη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ την Τρίτη και Μακάμπι στο Τελ Αβίβ την Πέμπτη. Ο Ρικ Πιτίνο δεν έχει προβλήματα και δεν υπολογίζει μόνο στον Ράιον Μπράουν που είναι εκτός ρόστερ πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι η 48η συνάντηση των δύο ομάδων στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93). Στις 47 που προηγήθηκαν ο Παναθηναϊκός είχε 40 νίκες, οι 17 εκ των οποίων ήταν στην έδρα του αντιπάλου του, που έχει κερδίσει έξι από τις συνολικά επτά νίκες του ως γηπεδούχος, με τελευταία εκείνη της περσινής σεζόν για την κανονική περίοδο με 80-72.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x