Ελλάδα

Φινάλε πρώτου γύρου στην Basket League

Η 13η αγωνιστική, τελευταία του πρώτου γύρου, περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα ματς για την Basket League. Ξεχωρίζουν τα Προμηθέας-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Περιστέρι, πρώτη για Θίοντορ και Κιλπάτρικ.

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής σερβίρεται το Σάββατο με πέντε αναμετρήσεις.

Στη ζώνη των 15:30, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη μάχη στην ουρά, το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Άρη που ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Βεργίνη. Ο Χολαργός ψάχνει την πέμπτη του νίκη σε έξι ματς στην έδρα του κόντρα στον Πανιώνιο που αναζητεί το πρώτο του διπλό, ενώ ο Ήφαιστος θέλει να συνεχίσει το απόλυτο στη Λήμνο φιλοξενώντας το Λαύριο.

Στις 16:00 η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Τζόρνταν Θίοντορ αλλά χωρίς τον Βασίλη Καββαδά αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό του Δημήτρη Μαυροειδή, τον οποίο και θα τιμήσει για την προσφορά του, ενώ στις 17:30 ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από νίκες παρά τη φυγή των Μορέιρα και Πόουπ υποδέχεται το Περιστέρι.

Την Κυριακή στις 17:00 ο ανεβασμένος και πάλι Προμηθέας χωρίς προβλήματα κοντράρεται με τον Ολυμπιακό που προέρχεται από διαβολοβδομάδα. Ομοίως και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος τη Δευτέρα παίζει στη Χαλκίδα με την Κύμη έχοντας για πρώτη φορά στο ρόστερ τον Σον Κιλπάτρικ, αλλά όχι και τους Αντετοκούνμπο και Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική:
inner

Η επόμενη αγωνιστική (14η):
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x