Ελλάδα

Φλεβαράκης: «Πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι, αλλά…»

Την ανωτερότητα του Προμηθέα Πάτρας αναγνώρισε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα του Κολοσσού Ρόδου.

Στην αστοχία στις ελεύθερες βολές απέδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης την ήττα του Κολοσσού Ρόδου από τον Προμηθέα, με τον κόουτς των Ροδιτών να αναγνωρίζει την ανωτερότητα των Πατρινών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης:

«Σήμερα ο κόσμος χάρηκε μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. Δεν νομίζω ότι ήταν στο σκεπτικό των δυο προπονητών, τόσο το δικό μου, όσο και του κόουτς Γιατρά, το επιθετικό παιχνίδι, όμως όταν ο ρυθμός πάει το σκορ ψηλά, τότε το παιχνίδι οδεύει σε μια άλλη λογική. Πάντως, δεν νομίζω ότι οι δυο ομάδες ήταν κακές και στην άμυνα, απλά είχαν ομαδικό πνεύμα και συνεργασίες στην επίθεση, με πολλές ασίστ.

Ο Προμηθέας έχει άλλους στόχους από εμάς, στην ομάδα υπάρχουν εντελώς διαφορετικά δεδομένα. Είναι παράδειγμα για όλους αυτό που γίνεται στην Πάτρα. Το επίπεδο είναι υψηλό και ο Προμηθέας κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς πιστέψαμε σήμερα ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι, όμως στοίχισαν οι πολλές χαμένες βολές (σ.σ. 11/22). Αν η αναλογία σε αυτόν τον τομέα ήταν διαφορετική, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για εμάς.

Επίσης, ο Προμηθέας πήρε πολλά κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ τα οποία μετουσίωσε σε καλάθια. Εμείς είχαμε φάουλ από το α΄ ημίχρονο, όμως τα δώσαμε όλα, παίζαμε για κάθε πόντο και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Συνεχίζουμε με στόχο να κερδίσουμε τα παιχνίδια που θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε και την πίεση. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις. Σήμερα δείξαμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x