NBA

Φοβερός Όγκαστ, αλλά «λύγισε» από το Κεντάκι

Ο Ζακ Όγκαστ λίγο έλειψε να κερδίσει… μόνος του το αήττητο Κεντάκι, αλλά το Νοτρ Νταμ έχασε στο τέλος με 68-66 και αποκλείστηκε στους «8» του NCAA.

Πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη φετινή του ήττα έφτασε το Κεντάκι, αλλά χάρη σε δύο βολές του Άλαν Χάρισον στα 6’’ πριν το τέλος επικράτησε 68-66 του Νοτρ Νταμ και πέρασε στο Final Four του NCAA με ρεκόρ 38-0.

Ο Ζακ Όγκαστ, που έχει ελληνικό διαβατήριο (η μητέρα του είναι Ελληνίδα) και δεν αποκλείεται σύντομα να φορέσει το εθνόσημο, έκανε σπουδαία εμφάνιση. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ είχε 20 πόντους (10/13 δίποντα, 0/1 βολή) και 9 ριμπάουντ σε 27 λεπτά αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του, που όμως αποχαιρετά το φετινό τουρνουά με 33-6, καθώς το τρίποντο του Τζέριαν Γκραντ στην εκπνοή ήταν άστοχο.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς με 25 πόντους ξεχώρισε από τους νικητές, που στο Final Four θα συναντήσουν το Γουισκόνσιν (35-3), το οποίο απέκλεισε με 85-78 το Αριζόνα Στέιτ (34-4) με τους Φρανκ Καμίνσκι και Σαμ Ντέκερ να έχουν 29 και 27 πόντους αντίστοιχα.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα προκύψει από τους αγώνες Λούιβιλ-Μίσιγκαν και Ντιούκ-Γκονζάγκα. Το Final Four θα γίνει 4 και 6 Απριλίου στην Ιντιανάπολις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x