Euroleague

Φοβερός Σάρας: «Έκραξε» τον Μιλάκνις μετά το νικητήριο σουτ (video)

Ο Αρτούρας Μιλάκνις μόλις είχε πετύχει το τρίποντο νίκης της Ζαλγκίρις επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τού έβαλε τις φωνές γιατί δεν έκανε αυτό που έπρεπε.

Λένε πως οι μεγάλοι προπονητές δεν κρίνουν μια επιλογή εκ του αποτελέσματος. Κι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δείχνει πως βαδίζει στο δρόμο για να γίνει τέτοιος.

Ο Αρτούρας Μιλάκνις με τρίποντο 5’’ πριν το τέλος μόλις είχε φέρει τη Ζαλγκίρις στο +4 απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και ουσιαστικά έκρινε οριστικά το ματς (που έληξε 89-90).

Την ώρα όμως που ο σκόρερ και όλοι οι συμπαίκτες του πανηγύριζαν έξαλλα, ο Λιθουανός τεχνικός τού έβαζε τις φωνές, καθώς δεν «ροκάνισε» το χρόνο της επίθεσης και ρίσκαρε να σουτάρει. Αν το σουτ του δεν είχε βρει στόχο, η Φενέρ θα είχε λίγο χρόνο για να διεκδικήσει το ματς κι αυτό για τον «Σάρας» ήταν ασυγχώρητο.

«Θύμωσα, γιατί δεν είχε λογική. Σαν αποτέλεσμα, κάθε σουτ που βρίσκει στόχο είναι καλό. Ο Μιλάκνις περίμενε για τη στιγμή του. Είχε ένα δύσκολο πρώτο 20λεπτο και κατάφερε να επιστρέψει ενάντια σε μια πρωταθλήτρια. Έχει ειλικρινά έναν δυνατό χαρακτήρα», ανέφερε για τη φάση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x