Γενικά

Φουρνιέ: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πάνε κάποιοι παίκτες στην Team USA»

Ο Εβάν Φουρνιέ απορεί με τις πολλές αρνήσεις στις ΗΠΑ.

Έκπληκτο έχει αφήσει τον Εβάν Φουρνιά το γεγονός ότι πολλοί ΝΒΑερς αποφάσισε να αρνηθούν την πρόσκληση για να παίξουν με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ίσως κάποιοι να το έκαναν για να αφοσιωθούν στις ομάδες μου. Όμως με εκπλήσσει πώς κάποιοι που δεν είχαν ποτέ τη δυνατότητα να παίξουν στην Team USA αρνήθηκαν να παίξουν αυτό το καλοκαίρι. Πάντως παρά την απουσία των μεγάλων αστέρων τους θα είναι ξανά δυνατή ομάδα. Έχουν δύο ηγέτες, τον Λάουρι και τον Γουόκερ, που είναι δύο All Stars και ο ένας MVP στο ΝΒΑ. Αν τους πετύχουμε, μακάρι να κερδίσουμε. Αλλά ας φτάσουμε πρώτα τόσο μακριά και μετά βλέπουμε», τόνισε ο γκαρντ του Ορλάντο.

Παράλληλα παρουσιάστηκε βέβαιος πως η Γαλλία θα είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το Ευρωμπάσκετ του 2017, όταν και αποκλείστηκε πρόωρα από τη Γερμανία. «Αν προσθέσεις σε οποιαδήποτε ομάδα τον Γκομπέρ και τον Μπατούμ αλλάζουν όλα. Ο Ρούντι είναι ένας τύπος 2,16μ., που παίζει καλή άμυνα, παίρνει ριμπάουντ, κάνει τάπες και θα μπορεί να διώχνει την μπάλα από το καλάθι βάσει των κανονισμών της FIBA. Είναι εντελώς διαφορετική ιστορία η εθνική μας με αυτούς τους δύο στο ρόστερ», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x