Ελλάδα

Φραγκιάς: «Μας επηρέασαν τα προβλήματα όλη της εβδομάδας»

Στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπιζε όλη την εβδομάδα η ΑΕΛ στάθηκε ο Βασίλης Φραγκιάς μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως η αποχώρηση του Παπαντωνίου τους επηρέασε και ψυχολογικά και αγωνιστικά και πως στο +6 έμειναν από δυνάμεις και πλέον χρειάζονται λύσεις και αλλαγές στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη. Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι. Χάσαμε, γιατί όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα. Το πρόβλημα τραυματισμού του Νώντα Παπαντωνίου, που κατέρρευσε στο σημερινό παιχνίδι. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να του πω δημόσια ένα μπράβο. Ήταν απροπόνητος από τον αγώνα με τον Άρη και σήμερα έπαιξε.

Δεν καταφέραμε να νικήσουμε σήμερα. Είμαστε λίγοι σε αριθμό. Δεν είχαμε λύσεις. Ειδικά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ στο +6, γρήγορα ο Ηρακλής επανήλθε στο παιχνίδι. Μείναμε από δυνάμεις και το ματς έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα. Πλέον, μπροστά μας έχουμε έναν "Γολγοθά". Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα επόμενα παιχνίδια.

Να μεγαλώσουμε λίγο σε αριθμό στο ρόστερ ή να κάνουμε και κάποιες αλλαγές. Κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα ακόμα και πάμε με ροτέισον με μικρότερο αριθμό παικτών. Έχουμε πρόβλημα κόντρα σε ομάδες που έχουν "βάθος" στον πάγκο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x